Jogi közlemény

Jelen weboldalt a Superfly Hungary Kft. üzemelteti.

A weboldal üzemeltetőjének részletes adatai az alábbiak:

Superfly Hungary Kft.
1133 Budapest, Hungary | Süllő u. 8

Ügyvezető: Borsos Péter
Cégjegyzékszám: 01-09-304816
Adószám: 26154161-2-43
EU Adószám: HU26154161
Számlakezelő bank: Gránit Bank Zrt
Bank SWIFT kódja: GNBAHUHB
IBAN: HU76 1210 0011 1790 1257 0000 0000

e-mail: budapest(at)superfly.eu
web: superfly.eu/budapest

(a továbbiakban: “Superfly”).

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket. Amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg honlapunk oldalait.

WEBOLDAL HASZNÁLATA

A weboldal tartalmát a legnagyobb gondossággal hoztuk létre. A webhelyen nyújtott információk teljességéért, helyességéért vagy időszerűségéért a Superfly nem vállal felelősséget. A Superfly nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

LINKEKRE VONATKOZÓ FELELŐSSÉG

Oldalunkon egyéb webhelyekre vezető utalások (linkek) találhatók, amelyeket más szolgáltató üzemeltet. Ez utóbbiak működéséért és tartalmáért a Superfly nem vállal felelősséget. A belinkelt webhelyek tartalmáért mindenkor az illető webhelyek szolgáltatói és üzemeltetői felelnek.

SZERZŐI JOG

A Superfly honlapján megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. A Superfly előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A Superfly nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A felhasználó rosszindulatú programok elleni nem megfelelő védelméből adódó fertőzések, támadások, és ezáltal történő adatlopás, adatvesztés, vagy az adatok bárki által történő megváltoztatása következtében keletkező károkért a Superfly szintén nem vállal felelősséget.

VEGYES RENDELKEZÉSEK

A Superfly jogosult a jelen feltételek tartalmát saját hatáskörében bármikor módosítani, így javasoljuk, hogy a weboldalt időről-időre ismét tanulmányozza át, hogy mindig a hatályos információk birtokában legyen.

SUPERFLY AIR SPORTS Budapest