Impressum

Superfly Hungary Kft.
1133 Budapest, Hungary | Süllő u. 8th

Email:  budapest@superfly.eu
Web:  superfly.eu/budapest/

Ügyvezető:  Christian Tropp, Peter Borsos

Cégjegyzékszám: 01-09-304816

Adószám: 26154161-2-43
EU Adószám: HU26154161

Számlakezelő bank: Gránit Bank Zrt
Bank SWIFT kódja: GNBAHUHB   
IBAN: HU76 1210 0011 1790 1257 0000 0000

FELELŐSSÉG ÉS HASZNÁLATI FELTÉTELEK

TARTALOMRA VONATKOZÓ FELELŐSSÉG

A weboldalaink tartalmát a legnagyobb gonddal hoztuk létre. Mindazonáltal a webhelyen nyújtott információk teljességéért, helyességéért vagy időszerűségéért felelősséget nem vállalunk. A Német Telemédia Törvény (TMG) § 7. Paragraph 1. Bekezdése értelmében mi, mint szolgáltatók az általános törvényi előírásoknak megfelelően tartozunk felelősséggel a saját tartalmunkért ezeken a lapokon.

A TMG §§ 8-10. Paragrafusai értelmében azonban, mint szolgáltató, a harmadik felek által átadott vagy tárolt információkat nem vagyunk kötelesek nyomon követni, és az illegális tevékenységre utaló körülményeket nem vagyunk kötelesek kivizsgálni. Ez nem érinti azt a kötelezettségünket, hogy az információkat az általános törvényi rendelkezéseknek megfelelően eltávolítsuk, vagy azok használatát megakadályozzuk.

A kárfelelősség csak attól a naptól kezdődően lehetséges, amikor egy konkrét szabálysértésről tudomást szereztünk. Ezeket a tartalmakat azonnal eltávolítjuk, mihelyt felfedezünk egy hozzájuk kapcsolódó szabálysértést.

 

LINKEKRE VONATKOZÓ FELELŐSSÉG 

Az ajánlatunk tartalmaz harmadik felek külső webhelyeire mutató linkeket, melyek tartalmára nincs befolyásunk. Ennélfogva ezeknek a tartalmáért sem tartozunk felelősséggel.

A belinkelt webhelyek tartalmáért mindenkor az illető webhelyek szolgáltatói és üzemeltetői felelnek. A belinkelt webhelyeket a lehetséges törvénysértések vonatkozásában ellenőriztük akkor, amikor a linket létrehoztuk. A belinkelés időpontjában törvényellenes tartalom nem volt látható.

A belinkelt helyek tartalmának állandó nyomon követése azonban a törvényellenes tartalomra vonatkozó konkrét bizonyíték hiányában nem megoldható. Ha bármilyen jogsértésről tudomást szerzünk, akkor az illető linket azonnal eltávolítjuk.

 

SZERZŐI JOG

Ezeknek a weblapoknak a webhely üzemeltetője által létrehozott tartalmára és az itt szereplő művekre a német szerzői jogi szabályozás vonatkozik. A másolás, feldolgozás, terjesztés, és a szerzői jog szerint megengedetten túlmenő bármilyen típusú felhasználás csak az adott szerző vagy létrehozó írásbeli engedélyével megengedett.

A hely letöltése és másolatok készítése nem megengedett, sem magáncélú, sem kereskedelmi célú felhasználásra. Ahol a jelen hely tartalmát nem az üzemeltető hozta létre, ott a harmadik fél szerzői jogai tiszteletben vannak tartva. Különösen, a harmadik felektől származó tartalmaknál ez a tény megjelölésre került.

Ha tudomására jut valamilyen szerzői jog megsértése, akkor kérjük, hogy erről értesítsen bennünket! Ezeket a tartalmakat azonnal eltávolítjuk, mihelyt felfedezünk egy hozzájuk kapcsolódó szabálysértést.

 

A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

 A letöltésre rendelkezésre bocsátott programok és dokumentumok használatára be kell tartani a megfelelő használati engedélyek feltételeit. A Superfly nem vállal felelősséget a telepítésből származó semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért.

A Superfly a szolgáltatott információk időszerűségéért, pontosságáért, teljességéért vagy minőségéért semmilyen felelősséget nem vállal. A Superfly céggel szemben bármely szolgáltatott információ felhasználásából vagy fel nem használásából eredő, vagy bármely helytelen vagy hiányos információ felhasználásából eredő dologi vagy szellemi kár tekintetében benyújtott kártérítési igények visszautasításra kerülnek.

A Superfly kifejezetten fenntartja magának a jogot arra, hogy a lapok részeit, vagy az ajánlat egészét külön bejelentés nélkül módosítsa, kiegészítse, vagy törölje, vagy hogy a közzétételt ideiglenesen vagy véglegesen beszüntesse.

Concept, Design & Implementation:

Helloworld Studios